روز مادر
چهارشنبه 00/11/06
بیستم جمادی الثانی، فصل رویش بهاری با عطر گل محمدی و شکفتن یاسی از پیچک وجود پیامبر مهر و خدیجه کبری(س) است. یاسی که حرمت وجودش، درخت آل طه را بارور کرد و سلاله پاکان را به ارمغان آورد. «فاطمه» قنداقه امشب آغوش محمد(ص) است که کوثر قرآن میشود و آیه آیه امامت را تا مهدی موعود(عج) به باور میرساند و «ام ابیهای» عالم خواهد شد.
پیامبر اکرم(ص) فرمود:«فاطمه حوریهای انسانی است»[1] ؛ و حال این حوریه بهشتی سرور زنان عالم است که به یمن قدوم مبارکش، «مادر» حرمت گرفت و زن جایگاه یافت. فاطمه کتاب پر عطر محمد(ص) است که برگ برگ وجودش، تفسیر امامت و ولایت خواهد شد و سطر سطر حضورش، نهال دوازده سلاله پاک ریشه خواهد داد. امام صادق(ع) فرمود:«آیا میدانی معنی و مفهوم فاطمه چیست؟ گفتم آقای من شما مرا آگاه کنید؛ حضرت فرمود: یعنی که از بدیها دور شده است.»
اما امشب، طنین وسعت نام اوست که در قامت «مادر» تجلی یافته و جایگاه این فرشته زمینی را هویتی دوباره بخشیده است. مادرانی که گذشت و مهرانگیشان تعبیر تبعیت از فاطمه(س) و حجب و حیای زندگیشان، تفسیر بی مثال، رهروی اوست. «روزمادر» تنها یک تلنگر برای شاعرانگی پروانهای به نام او و یادآوری برای ارج نهادن تنها لحظهای از تمام یکسال مهربانی مادر است. روز مادر فرصت نگاه به عمق چشمهای نگرانی است که تمام وجودش را در پیچک نهال لرزان فرزند گذارده و جز عشق در ضمیرش، نکاشته است.
ارج نهادن به مقام مادر که سرلوحه گذشت و صبر و شکیبایی است نشان از عمق ارادت به ساحت اوست که زمان و مکان نمیخواهد اما چه بهانهای مبارکتر از میلاد سراسر نور بانوی دو عالم، برای گرامیداشت این مقام؟
این روز بر تمام مادران مبارک و فرخنده باد.
تربیت فرزند
یکشنبه 00/05/17
اثر مهم “احترام خانم به آقا و محبت آقا به خانم” بر روی فرزندان?
? اینکه مرد دل خانم را نشکند و زن غرور مرد را دو اثر بر روی فرزندان خواهد داشت.
?پسری که ابراز محبت پدر به مادر را در محیط خانه دیده است، میداند اساساً خانمها دارای یک جایگاهی خاصی هستند، چون رفتار لطیف پدر با مادر را دیده است، در نتیجه به خودش اجازه نمیدهد به خانمها در سطح جامعه تعدی کند.
?از طرف دیگر دختری که احترام و اطاعت مادرش از پدرش را در خانه دیده است، پدر او در ذهنش دارای جایگاه خاصی قرار میگیرد. محبت این پدر که دارای احترام و عزت مناسبی در خانه است، دختر را از طلب محبت دیگران در سطح جامعه مستغنی میکند.
#استاد_علیرضاپناهیان ? @Khanehtma
خانواده خوب
یکشنبه 00/05/17
مقام معظم رهبری
✍ خانوادهی خوب یعنی، زن و شوهری که با هم مهربان باشند?
با وفا و صمیمی باشند و به یکدیگر محبت و عشق بورزند?
رعایت همدیگر را بکنند، مصالح همدیگر را گرامی و مهم بدارند? این در درجه اول. بعد،
اولادی???? که در آن خانواده به وجود میآید، نسبت به او احساس مسئولیت کنند?
بخواهند او را از لحاظ مادی و معنوی سالم بزرگ کنند.
بخواهند از لحاظ مادی و معنوی او را به سلامت برسانند.
چیزهایی به او یاد بدهند؛ به چیزهایی او را وادار کنند، از چیزهایی او را بازدارند و صفات خوبی را در او تزریق کنند.
یک چنین خانوادهای اساس همه اصلاحات واقعی در یک کشور است?.
چون ? انسانها در چنین خانوادهای، خوب تربیت میشوند،
با صفات خوب بزرگ میشوند.?
✅با شجاعت
✅ با استقلال عقل
✅با فکر
✅با احساس مسئولیت
✅با احساس محبت
✅ با جرئت جرئت تصمیم گیری، با خیرخواهی (نه بدخواهی)
✅با نجابت
خب وقتی مردم جامعهای این خصوصیات را داشته باشد، این جامعه دیگر روی بدبختی را نخواهد دید.
? ۱۲/۹/۱۳۷۷ خطبه عقد ? @Khanehtma
عیدغدیر
پنجشنبه 00/05/07
میشنوی؟ ندای «مَن کُنتُ مَولاهُ فَهذا علیٌ مَولاه » پیامبر (ص) است که از حجة الوداع ۱۸ ذیالحجه سال دهم قمری در غدیر طنین انداز شد وتا امروز هر دم در دفاع از ولایت علی مرتضی شنیده میشود. «غدیر» فصلالخطاب و حجت روشن ولایت است که نه در مکان محصور مانده و نه در زمان؛ چرا که جاودانهترین حماسه تاریخ اسلام است. اهمیت «غدیر» در درک ارزش والای ولایت علوی همچون دژی مستحکم در سنگ بنای توحید و اصول دین است چرا که اسلام در سایه ولایت به باور میرسد .
حال خوب
یکشنبه 00/04/13
چقدر قشنگه که آدم سعی کنه حال بقیه رو خوب کنه ??
فقط روز قیامت میشه تمام ابعاد خوب کردن حال دیگران رو به خوبی ببینیم. وقتی حال یه نفر رو خوب کنیم تمام اعمالی که اون فرد به خاطر خوب شدن حالش انجام میده ثوابش برای ما هم نوشته میشه. ??
نسلهای مختلف اون آدم وقتی که کار خوبی انجام میدن برای شما هم اثر داره تا قیامت… تا اون لحظه ای که پا توی بهشت میذاری و سرخوش از رحمت پروردگار میشی…❤️?
ویبنار3
چهارشنبه 00/04/09
بسمه تعالی
گزارش برگزاری وبینارانتخاب اصلح واحدپژوهش وفرهنگی مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س)گله دارباهمکاری ناحیه مقاومت سپاه شهرستان مهروبینارعلمی بصیرتی باحضورحجه الاسلام روستا،ویژه طلاب واساتید وکادراستان به صورت مجازی برگزارکرد. حجه الاسلام روستادرابتدابا اشاره به مساله انتخابات پیش روبیان داشت: انتخاب اصلح برای مسلمانان یعنی انتخاب فردی که تعهد به اسلام و حیثیت آن داشته باشد، همه چیز را بفهمد و تنها داشتن اسلام کافی نیست بلکه باید مسلمانی باشد که احتیاجات مملکت را بشناسد و سیاست را بفهمد و مطلع به مصالح و مفاسد کشور باشد هرچند ممکن است به شما و گروه شما هم مربوط نباشد.
رهبر معظم انقلاب نیز در خصوص مولفه های نامزد اصلح فرموده اند: یک نامزد اصلح باید با کفایت و با ایمان، عدالتخواه و ضد فساد، دارای عملکرد انقلابی و جهادی، معتقد به توانمندیهای داخلی، معتقد به جوانان به عنوان پیشران حرکت عمومی کشور و امیدوار به آینده باشد. حجه الاسلام روستادرادامه گفت: معیارهای انتخاب شاخصهای اصلح را میتوان از گفتمان امام راحل احصا کرد، امام خمینی (ره) تذکر دادهاند که انقلاب را به دست نااهلان و نامحرمان و به دست غربگرایان ندهید. حجه الاسلام روستاافزود: با ایمان و باتقوا بودن، یک معیار بسیار مهم برای مسوول تراز اول انقلاب اسلامی است چرا که رهبر معظم انقلاب میفرمایند اگر کسی که رای بیاورد و مسوولیت بپذیرد، باایمان نباشد، از کار و مسوولیت خود میزند و در راستای رسیدن به اهداف انقلاب اسلامی حرکت نمیکند که این چه بسا ضررش از سودش بیشتر باشد. وی ادامه داد: یک نامزد اصلح باید متعهدومتخصص درانجام امورباشدچراکه درغیراینصورت نمی تواندبه اهداف انقلاب دست پیداکند.
ایشان همچنین اظهارداشت:همچنین نامزد اصلح باید باور داشته و امیدوار باشد که با همین وضعیت موجود و با داشتن نگاه توحیدی و توکل به خدا با استفاده از همین ظرفیتهای داخلی و اعتقاد به جوانها و استفاده از استعدادهایشان و همچنین بهکارگیری ظرفیتها و منابع کشور هم امکان حل مشکلات کشور وجود دارد حجه الاسلام روستاعنوان کرد: ویژگی دیگر نامزد اصلح در خط ولایت بودن و ولایتمدار بودن است یعنی وقتی نامزدی انتخاب می شود وارد مرحله نظریه پردازی نشود و از حوزه وظایف و اختیارات خود خارج نگردد و پیرو خط رهبری و ولایت فقیه باشد.
ایشان همچنین گفت: رییس جمهوری باید خود را موظف بداند که خط و مشی و سیاست کلی را که رهبر معظم انقلاب مشخص میکند اجرایی کند و طبق قوانین عمل کند حجه الاسلام روستاافزود: از دیگر مؤلفههای نامزد اصلح داشتن روحیه جهادی است زیرا اتو کشیده و در اتاقهای دور از میدان، مشکلات حل نمیشود باید وسط میدان و در میان مردم بود و مصالح کشور و مردم را به منافع و مصالح شخصی و حزبی خود ترجیح داد.
ویبنار2
چهارشنبه 00/04/09
بسمه تعالی
گزارش برگزاری وبینارباعنوان انتخابات مقدمه ظهور واحدپژوهش مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س)گله داروبینارعلمی باحضورخانم راست روش،ویژه طلاب واساتید وکادراستان به صورت مجازی برگزارکرد. خانم راست روش استادحوزه درابتدابا اشاره به مساله انتخابات پیش روبیان داشت:رای گیری وانتخابات بیش ازآنکه بخواهدجامعه ماراآبادکند،می تواندجهان راآبادکند.چراکه سربلندی وموفقیت درانتخابات خودمقدمه وسرآغازظهورولی عصروبه دنبال آن،آبادی جهان است.
خانم راست روش گفت:صرف برقرای ارتباط اعتقادی وعاطفی باامام زمان کافی نمی باشدبلکه بایدباایشان رابطه سیاسی نیزداشته باشیم.چون بدون رابطه سیاسی نگاه مابه ظهورحضرت نیزنگاهی سیاسی نبوده ولذاارتباط ماباایشان ارتباطی ناقص است.واساسا کسانی می توانندازنظراعتقادی وعاطفی ارتباط کاملی باحضرت داشته باشندکه این ارتباط را درعرصه سیاسی تعریف کنند. خانم راست روش همچنین اظهارداشت:برای برقراری این ارتباط میبایست آرزومندظهورحضرت برای ازبین رفتن ظلم وستم وروی کارامدن افرادصالح وتحت امرایشان بودکه این همان ارتباط سیاسی است که باعث عمیق ترشدن رابطه اعتقادی وعاطفی ماباحضرت نیز میشود.
خانم راست روش همچنین عنوان کرد:اگرارتباط سیاسی باحضرت داشته باشیم وانتظارمان یک انتظارسیاسی باشد،پس قطعافعالیت های مانیزکه مقدمه ایست برای ظهور،سیاسی خواهدبود خانم راست روش بااشاره به مساله انتخابات عنوان کرد:برای تقرب به امام زمان علاوه برانجام اعمالی همچون:ذکردعا،رعایت تقوا،نمازاول وقت،ادای حقوق والدین و…..فعالیت درعرصه سیاسی وتقویت رابطه سیاسیمان باحضرت نیز لازم وضروریست چراکه گاهی ممکن است خدمت به ظهورحضرت ازدین داری فرد نیزمهم ترباشدوازجمله راه هایی که می شوداین رابطه سیاسی راتقویت کرد،مساله انتخابات ودرواقع انتخاب فرداصلح است چراکه انتخاب فرداصلح وهمچنین تبلیغ وروشنگری دراین زمینه،هم خدمت سیاسی به نظام جمهوری اسلامی است وهم مقدمه ای برای ظهوراست ومابه عنوان یک طلبه ومبلغ دینی موظفیم درعرصه سیاسی حضورمان را پررنگ تر نمائیم.
استادحوزه همچنین بیان داشت:انتخابات امروزامتحانی است برای جامعه ما تانشان دهیم که شایستگی ظهورحضرت راداریم که با انتخاب درست واصلح این شایستگی به مرحله بروز وزمینه ومقدمه ای برای ظهورمی شود.
ویبنار 1
چهارشنبه 00/04/09
بسمه تعالی
گزارش برگزاری وبینارعلمی پژوهشی باعنوان موانع وراهکارهای افزایش جمعیت واحدپژوهش مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س)گله داروبینارعلمی باحضورخانم عباسی،ویژه طلاب واساتیدبه صورت مجازی برگزارکرد. خانم عباسی استادحوزه درابتدابا اشاره به این مقوله بسیارمهم بیان داشت:زاد و ولد و افزایش جمعیت، موضوعیست که از آغاز ظهور اسلام تاکنون و در تمام لایه های تمدنی آن، امری پسندیده تلقی شده و آیات و روایات متعددی بر آن انگشت تاکید گذاشته اند.
بر این اساس، جوامع دینی از جمله جوامعی به شمار میاید که همواره به شاخص افزایش جمعیت در رشد و بالندگی فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و… اهتمام فراوان داشته اند. خانم عباسی گفت:بر مبنای آموزه های قرآن کریم، در دین اسلام بر ازدیاد نسل - به ویژه نسل صالح - برای تعالی و قدرتمندی جامعه اسلامی تأکید شده است؛ چنانکه حتی ازدواج از بین برنده فقر معرفی شده است وهمچنین ازاین اموزه ها، جهت گیری تشویق فرزند آوری و استحباب کثرت نسل به دست می آید چنانکه در موضوع کثرت نسل از احساس کمبود یا نبود روزی کافی پرهیز می دهد و رویکردی خوش بینانه را گوشزد می کند خانم عباسی همچنین اظهارداشت:جمعیت نقش مؤثری در ترسیم قدرت سیاسی و اقتصادی ملت ها برعهده دارد؛ به گونه ای که غفلت از آن میتواند خسارات جبران ناپذیری را در پی داشته باشد. خانم عباسی بااشاره به تحقیقات کارشناسان جمعیت گفت: از دیدگاه جهانی نیز یکی از مشخصه های توسعه، رشد جمعیت است. سیاست افزایش جمعیت یک راهبرد مؤثر در راستای افزایش امنیت است و کاهش جمعیت پیامدهای منفی بسیاری را در ابعاد امنیتی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی برای کشوره های اسلامی به دنبال خواهد داشت. خانم عباسی بااشاره به اینکه بسیاری از جمعیت شناسان، دیدگاه های جامعه شناختی مبتنی بر کنترل جمعیت را به توماس مالتوس نسبت می دهندبیان داشت: علل و آسیب های اجتماعی،آسیب های فرهنگی ،دستاویز قرار دادن امور بهداشتى وعلل و آسیب های اقتصادی راازجمله موانع افزایش جمعیت برشمرد.
ایشان درادامه بیان داشت: افزایش سن ازدواج،مسئولیت ناپذیری در تربیت فرزند،نهادینه شدن باورهای فمینیستی در جوامع دینی واشتغال زنان ازجمله علت های اجتماعی کاهش جمعیت است. خانم عباسی درادامه گفت:سبک زندگی غیر اسلامی موجب ایجاد مشکلات گوناگون اقتصادی( مشکل در تأمین مخارج زندگی، مشکل مسکن، اشتغال، طولانی شدن تحصیل و…)و در نتیجه از بین بردن شرایط آسان و طبیعی ازدواج وباالتبع کاهش نسل گردیده است. استادحوزه همچنین بیان داشت:رواج دیدگاه هاى فمینیستى نیز کاهش تمایل به فرزندآوری و در نتیجه کاهش جمیعت را در جوامع اسلامی در پی داشته است. ضمن اینکه وی همچنین تاکیدداشت: نقش رسانههای شنیداری، دیداری و نوشتاری در تهاجم فرهنگی و زمینهسازی برای القای سیاستهای نادرست کنترل موالید در جوامع اسلامی کاملاً روشن است.
خانم عباسی درپایان به مواردی همچون:تقویت باورهای دینی و التزام به ارزشهای اسلامی و انسانی در امر خانواده و هم چنین تسهیل شرایط ازدواج جوانان و حتی تعدد زوجات توسط کسانی که توانایی رعایت دستورات اسلامی را در این رابطه دارند به عنوان راهکارهایی برای جلوگیری از آسیب های یادشده وبه دنبال آن افزایش جمعیت اشاره کرد.